Πώς να συμμετέχετε

 

  • Μια διαδικτυακή έρευνα περιλαμβάνει την εξασφάλιση ενός συγκεκριμένου αριθμού παρατηρητών (καταναλωτές, καταστήματα κ.λπ.), τη δημιουργία ενός μηχανισμού συλλογής πληροφοριών από τους παρατηρητές σε τακτική βάση και την παροχή δεδομένων της έρευνας στους πελάτες. Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς.
  • Συμπληρώνοντας τις παρακάτω πληροφορίες, συμφωνείτε να γίνετε μέλος της ψηφιακής μας κοινότητας και να συμμετάσχετε σε ερευνητικά προγράμματα για τα οποία θα ανταμειφθείτε για τη συμμετοχή σας.
  • Συγκεκριμένα, θα λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάθε φορά που υπάρχει ένα ερευνητικό έργο διαθέσιμο για να συμμετάσχετε. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα αναφέρεται στο μήνυμα, θα μπορείτε να ανοίξετε το ερωτηματολόγιο και να το συμπληρώσετε μόνοι σας διαδικτυακά.
  • Η συμμετοχή είναι απολύτως εθελοντική και όλες οι απαντήσεις και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι εμπιστευτικές. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τα δικαιώματά σας ως συμμετέχων σε ερευνητικά προγράμματα της ANALYTICA στην ενότητα Δικαιώματα Συμμετεχόντων σε Ερευνητικά Προγράμματα.
  • Συνεχίζοντας την παροχή των πληροφοριών σας παρακάτω, συναινείτε στους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε κάτι σε σχέση με την εγγραφή σας στο πάνελ μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τα γραφεία μας.

 

Two Full-Width Rows Example
Ο πιο σύγχρονος και αξιόπιστος Όμιλος
Ενημέρωση Έρευνα Τεχνολογία Επικοινωνία

Copyright © 2022-2023 All rights reserved Powered by DigimaX Creative Studios