Η 5ετία Κούμα στην προεδρία της ΚΟΠ. Έρευνα της Analytica για το PROTATHLIMA-ΨΗΦΙΣΤΕ

  • 10/03/2023
  • analyticacy
  • 1 min read

Πέντε χρόνια στην προεδρία της ΚΟΠ συμπληρώνει ο Γιώργος Κούμας, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία το 2018 και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η θητεία του.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, εξέφρασε την πρόθεση του να διεκδικήσει επανεκλογή. Η Analytica Market Research, μέσα από μεγάλη έρευνα για λογαριασμό του PROTATHLIMA.COM,  ζητά τις απόψεις του κόσμου για την αξιολόγηση της πενταετίας.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ο τρόπος λειτουργίας της ομοσπονδίας, η δομή των σημαντικών επιτροπών, η απονομή αθλητικής δικαιοσύνης μέσα από τα σώματα της ΚΟΠ, η διαιτησία τα θέματα βίας, η πιθανότητα δημιουργίας επαγγελματικής Λίγκας που θα έχει υπό την ευθύνη της τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και άλλα πολλά στην ολοκληρωμένη έρευνα μέσα από την οποία μπορείτε να συμμετέχετε.

Μπορείτε να ψηφίσετε στην έρευνα και να διαμορφώσετε το αποτέλεσμα, μέσα από τις εξιδεικευμένες, τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμες που διαθέτει η Analytica Market Research οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής, μη έγκυρων συμμετοχών, μέσω ποιοτικών ελέγχων.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Η έρευνα θα διαρκέσει για λίγες μέρες και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Two Full-Width Rows Example
Ο πιο σύγχρονος και αξιόπιστος Όμιλος
Ενημέρωση Έρευνα Τεχνολογία Επικοινωνία

Copyright © 2022-2023 All rights reserved Powered by DigimaX Creative Studios